27ena Festa del bosc de can ginebreda

LA PINTURA TREPANT

APAGUEU ELS MÒBILS PER UN MOMENT, DEIXEU D’ENVIAR-VOS WATSAAPS I REGALEU-ME SI US PLAU UN PETIT INSTANT DEL VOSTRE TEMPS, NECESSITO ENGRESCAR-VOS EN UNA” HISTÒRIA”: T

FEU-ME UN BON DIBUIX POR PER PORTAR A LA FESTA DE CAN GINEBREDA. UN COP EL TINGUEU FET, ARMEU-VOS DE CUTEX, TISORES I ALTRES ESTRIS DE TALLAR I FORADAR EL CARTRÓ I ANIMEU-VOS A RETALLAR LA VOSTRA PLANTILLA O TREPA. TINGUEU MOLTA CURA QUAN TOQUI PENSAR AL REVÉS, PENSEU QUE LES ÀREES QUE FORADAREU, SERAN LES QUE HI PENETRARÀ LA PINTURA, MENTRE QUE EL CARTRÓ QUE SEGUEIXI FORMANT PART DEL DIBUIX, SERÀ DE GRAN UTILITAT PER LA QUALITAT DE LA VOSTRA OBRA. LI POT DONAR MÉS PERSPECTIVA, RELLEU I JOC VISUAL.

LA TREPA ÉS UN PROCEDIMENT MOLT ANTIC, QUE TOTES LES ÈPOQUES HAN FET SERVIR PER REPRODUIR PINTURES SOBRE SUPORTS ARQUITECTÒNICS, PARETS O COVES.

HAN ESTAT ELS ARTISTES URBANS, CONEGUTS PEL NOM DE GRAFITTERS, QUE SE L’HAN FET SEVA, ESSENT DE MOLTA UTILITAT PER LES SEVES INTERESSANTS PRODUCCIONS PLÀSTIQUES.

ELS GRAFITTERS I ELS ESPRAIS DE COLORS , HAN FET D’AQUESTA MODALITAT UNA MANERA DE FABRICAR IMATGES,PERFECTE, ASSEQUIBLE I MOLT PERSONAL, PODEN COMPETIR I GUANYAR ALS PODEROSOS I COMPLICATS SISTEMES ELECTRÒNICS DE FABRICACIÓ D’IMATGES.

DESDE LA PINTURA PALEOLITICA FINS A LA PINTURA URBANA, LA TREPA HI ÉS PRESENT.

EL DIA DE LA FESTA , QUE COM CADA ANY ES OBERTA A TOTHOM, VINDREU AMB LES VOSTRES TREPES PER ESPREIAR-LES L CIM D’UNA GRAN TANCA DE CARTRÓ, L’UNA AL COSTAT DE L’ALTRE.

SI DISPOSEU DE CÒPIES FETES A PRIOR A CASA VOSTRE, ES PODRAN VENDRE.

DISPOSAREM DE TAULES, PAPERS I ESTRIS PELS QUE VULGUIN FER LA SEVA OBRA DAVANT DEL PÚBLIC I AIXÍ ENSENYAR A ELS QUE ES VULGUIN INICIAR EN AQUESTA BRANCA MÀGICA DE LA PINTURA.

COM TOTS ELS ANYS EL BOSC ROMANDRÀ OBERT TOT EL DIA AMB ENTRADA LLIURE.

AGRUPATS SOTA EL PARAIGUA DELA PINTURA TREPANT, PARLAREM, BEUREM I MENJAREM UN ANY MÉS , RENDINT CULTE A L’AMISTAT, AL PAÍS I A L’ART.

ARA SI, JA POTS CONNECTAR EL MÒBIL I ENVIAR AQUEST WATSAAP ALS TEUS AMICS I CONVIDAR-LOS A LA 27 ENA FESTA DEL BOSC DE CAN GINEBREDA.

convocatòria a les 11h.
els artistes podran treballar tot el dia.

a les 12h.
vermut musical a la terrassa del restaurant a càrrec de l’orquestra : lisboa zentral cafè.

ales 13h.
inauguració del pre-projecte del museu del vim, i al mateix temps es podrà veure a les parets del restaurant l’exposició internacional de fotografia eròtica.

a les 14h.
s’obrirà el dinar “self service”, guisat per la margarida i en joan.

  menú

amanida verda o empedrat
llonsa o butiffarra
gelat o macedònia de fruita
pa,vi 

…...12 €
(cafè apart)

menú infantil

macarrons
gelat o macedònia
refresc o aigua

…....8 €

per reserves i consultes truqueu als números següents:

restaurant 972 574 962
joan 699 381 726
margarida 608 111 212

artcuinacanginebreda@gmail.com

 

a partir de les 16h.
música de tots els temps i ballables, a càrrec del grup musical: piano piano.

Fi de festa amb conversa i gintònic.


Es poden comprar a preu mòdic còpies de totes les trepes.